Wednesday, May 19, 2010

exam fever

oh!!!
letih wei....
aku x tau ape yg aku buat sampai boleh jadi letih macam ni...
kurang tidur kot!
exam..exam..exam..
exam dah datang! minggu depan aku exam, hari ni dah hari rabu and guess what?
aku x prepare anything yet! aku pon x tau ar kenapa. busy ngan homework.. tapi aku dah stop aktiviti menulis nota starting hari ahad ari tu... kononya nak study lar..tapi hampeh! x buat nota tapi homework lain still lagi banyak sampai aku x sempat study...
ngeeeee!!!
umi plak xde kat umah.. my umi had gone to kl several days ago... snd she will be there for 10 days!!!! imagine, 1o days aku kena jaga umah... ni yang aku nak nangis ni... :(
kenapalah umi kena kursus time2 gawat cam ni??? waaaaa!!!
susah ar xde umi around,, everything kena buat sendiri...
letihnya... exam..exam..exam!

No comments: