Sunday, May 23, 2010

hari ini bukan semalam..

the cute, dania hani...

salam....
update gak after x update blog ni for several days... al maklumlah exam! kira hari ni aku skip kejap.. update blog skit2..
tadi aku exam Tasawwur Islam.. hehehe :)
xde la mudah sangat, tapi ok lah... hope dapat A+++ plak... target aku untuk tasawwur exam kali ni A+.
nak jadi macam aini n ida yg dapat 100% untuk tasawwur...hish!! x bleh jadi ni... nak kena dapat 100 jgak ni... hehehehe.. bajet bijak la tu mc lom!
pasni nak study sejarah.. cikgu cakap susah. soalan no1 dah susah...x tau ar betul ke x, ahh! study jer plg penting.. sekarang ni mmg nak study tapi adik aku yg sorang tu tgh mandi... tgh melalak x tentu pasal.. malas ar nak sound dia, nanti nangis plak... dah lah umi xde..
for your information, umi aku x balik agi dr kl... ari sabtu ni kot.. lama tu! terseksanya aku dok kat umah ni.. dah lar angah x balik! budak tu bila nak balik erk?? mentang2 lar skolah jauh...
nyak!nyuk!nyak!nyuk!... nyak!nyak!nyak!nyak!nyak!
hahahahaha....x nak bagitau kenapa ak mereng camtu biar lah rahsia aku dan si dia... hehehe :p
nyak................. minah tido dlm kelas/ miss big top...
oklah, dah malas nak melalut ari ni... stop dulu, insyaAllah akan update blog ni lagi.. mungkin esok,lusa,minggu depan? mungkin? who knows kan??
bye! with love and kisses...

No comments: