Monday, May 31, 2010

kenapa saya terlampau gembira ni??

good news : (x masuk Berita Harian pon) ( xde dalam mana2 akhbar pon)

Math dapat  A!  woW! oh yes! firstly, Alhamdulillah... i thought i would fail! this is really UNEXPECTED! thanks for those people who had help me a lot, mendoakan saya.... yea!! yea!! sangat happy lor.. =)  walaupun A- jer, at least naik ok..
whatever lar, bagi aku tetap A! ada aku kesah..
math,, math,, math... ingat x dalam post yg lepas2, aku ada story pasal paper Math yg susah giler tu. tapi aku dapat A.. baru dpat result tadi! pas2 terus exam Addmath... addmath...
mari aku story pasal Addmath.. there is no other words i can described about that paper except : SANGAT SUSAH! tu, aku dah study.. still agi susah,, hahaha! kalau x study, mmg terus x leh jawab agaknya!
hari ni aku x nak story pasal cerita sedih/ benda2 yg boleh membebankan kpala otak aku,, maklumlah " tgh happy ni :) "
  markah Math
highest 95~ tkah sam
tema~90
lina~93
yana~78
aku~ something begining with 7 lar
org lain tu,, aku x ingat lar..

knapa aku happy sangat ni?? ntah lar,, x pernah dapat A untk Math except time UPSR several years ago and PMR last year... yg lain xde!!
kan, aku pernah cakap aku mmg slow giler kalau bab2 mengira ni!
sampai sini dulu erk, insyaAllah lain kali aku akan story lagi... esok last paper :Biology.
ape2 pon, doakan aku yer....
Amin...
         

No comments: