Thursday, May 13, 2010

ari ni ada oral bi.. hehehe :)
ak belom buat agi, belum btul2 ingat
sebenarnya nervous.. gerenti kalau depan teacher mesti kantoi punyer!!huhuhu :p
then, smlam Sir Imran-our beloved Math teacher buat lar latihan,, ala2 test gitu..
ak kantoi! korang bleh imagine x ak justa dapat 1 betul drp 10 soalan (1/10) aiya!!!!
x pasal2 kena ngan sir tadi.. sakit wei.. dio tumbuk kat lengan,adoi!!! 2 kali beb! sakitnyer!!!
org lain kena skali jer. tapi bila2 pikir2 lawak jgak.. adoi!!!
ak x pernah marah @ berdendam ngan cikgu... biasa lar proses belajar,,
hari ni ak salah kena tumbuk, ak mesti akan ingat kesalahan tu sampai bila2!!!
kadang2 kesalah lebih banyak mengajar kita dari kejayaan... betul x? sabar and berusahalah! ak tau ak boleh buat lagi baik cuma mungkin kekangan masa kot semalam... mungkin??
exam dah makin dekat... exam ni mesti buat lagi baik,, kalau ari tu 7A.. this time mesti 7 dan ke atas.. baru ada peningkatan.. hope dapat stay dalam top5 skali lagi...
insyaAllah...
subjek paling risau?? hati kata fizik tapi minda kata addmath. macam mana tu?? dua2 kot.. 2 subjek ni mmg ak kantoi giler2 ar, ari tu nasib baik sempat lulus. bak kata sorang budak tu, LULUS DENGAN JAYANYA! walaupun dpt C+. C+ jer Fiz ngan addmath aku.. hahaha
ak kalau bab2 mengira ni mmg sedikat kantoi lar(cehh!! bajet sikit!)

TO SUCCEED, WE MUST FIRST BELIEVE THAT WE CAN....

No comments: