Monday, May 3, 2010




aku cuma anggap kamu sebagai kawan,teman dan sahabat..
x lebih dari tu pon!
aku x kisah kamu ngan siapa dulu, sekarang dan bila2....
sebab ak mmg xde persaan yg lebih2 terhadap kamu,
kita kawan jer, ok??
some people just suit as friends,kan???
macam kita,mungkin??


bila kita dah pernah rapat ngan someone tu,
sebagai seorang teman dan sahabat,
tapi bila dia dah jumpa org lain yg lebih special,
kita ada 1 perasaan yg lain...
bukan cinta tapi........
ntah lar, ak pon x tahu..
jealous?
sebab dia dah xkan pernah akan ada seperti dulu lagi...
ape2 pon, kawan yg sebenar akan selau ada through thick and thin,kan???




No comments: