Thursday, April 22, 2010

gambar ni xde kaitan pon nagn post hari ni.. saje jer.boring!


salam...

several days lagi birthday aku.. yea!!! walaupun xde org yg ingat...
xde ar... ada yg ingat kat aku, ada sorang tu dah wish dah... takut lupa katanya :)
terima kasih la ingat kat aku...(nok hadioh!!!)
ada beberapa perkara yg aku nak buat hari tu
  1. senyum kat semua orang yg aku jumpa...
  2. as friendly as possible ngan sume orang
  3. x nak marah2!
  4. jauhi sikap emotional...
  5. ketawa dgn sekuat2 mungkin!
hari ni cikgu bagitau yg kiteorg akan sekolah sabtu ni...malas nyer! cuti sehari jer..waaaa!!! tapi nak wat macam mane lagi nak ganti cuti hari raya ni.... sabar jer lar!
tadi kat sekolah teacher ada bagi tugasan tulis essay, dia ada bagi beberapa tajuk lar seperti :
  1. My idol
  2. A person who has left great impression in my life
  3. My parents
  4. My classmates
rasanya yg man erk??ak rasa macam nak buat yg no.2 jer...x tau kenapa. ada suara dlm hati aku ni yg suruh pilih no.2.. suara apakah itu??? malam ni ak buat lar.mesti siap! *_*

No comments: