Wednesday, April 7, 2010

diary hari ini

salam....

hari ni ak rasa sangt2 malas utk memulakan hari esok...
walaupun esok ari khamis, n lps tu cuti... tapi malas sngt!
sbnarnya malas nak g sekolah jer sebab ada satu subjek yg ak x brapa suka... waaaa!! malasnya,
tapi utk pengetahuan korang sume, ak x pernah ponteng skolah agi tahun ni... rekod kedatangan ak masih bersih! terer tak aku?? dalam malas-malas aku ni rupanya masih ada kerajinan..hahahaha..
koya lar aku ni!
ok, exam dah habis,dah lama habis n rasanya result pun dah keluar sepenuhnya, walaupun kedudukan dlm klas x kuar agi, tapi kita dah bleh tahu ar sapa dpt no 1 or no yg last skali... aku?? bukan yg pertama dan bukan yg terakhir, hahahaha.... middle one!
seperti ak cakap x kuar agi kedudukan yg rasminya..tapi :) ak dapat 7A 1B (terer???) 2C( terer??)
7A 2B 1C... hahahaha, ak kalau tgk result ni mesti nak tgelak sebab sume benda yg ak x leh A tu sume subjek yg memerlukan pengiraan! ish! nampak sangat ak ni x pandai mengira.... hahaha
physics, add math and math.. next exam mesti dapat lebih baik agi...

my word for today is SINGLE BUT NOT REALLY AVAILABLE! pelik kan? knapa lar dlm banyak2 perkataan, benda ni yg muncul dlm kpala otak ak ni...masa tu time sejarah, dpn ckgu tgh melalut pasal benda yg dah beribu-ribu tahun yg lepas kpala ak boleh pergi pikir pasal benda ni... hahahahha... ak pon x tau kenapa..
oklah ak kena pergi ar, esok nak skolah plak...
bye..

salam....

No comments: