Wednesday, April 28, 2010

cute lor!

cuba teka siapa ak jumpa petang tadi kat pesta buku???
(soalan sama dlm facebookku)
...........................................................
ding!ding!ding! toing!toing!toing! waaaaaaa!!! waaaa!!! (gila ker?)
ak jumpa Syed Adney! korang kenal x?? ni lah goal keeper Malaysia.. skrang ni main untuk Kelantan! tinggi ar dia n lagi cute kalau tgk dia face to face..
jgak jumpa Indera and B. Sathianathan but of course ak x se-excited jumpa syed adney!!!
YANA :) kawan ak yg minat giler ngan syed adney..walaupun syed adney x pernah knal dia...pengumpul setia poster mamat ni.hwa!hwa!hwa!
time tu, ak tgh tunggu kwn umi ak kat tmpat parking kete depan stadium negeri then dia pass dpn ak! maybe dia training kot...
die stay kat chantek apartment hotel,, ala yg dekat ngan Hospital Pkar Perdana, KPJ tu ler...
org kelantan mesti tau punya!
x sabar nak g sekolah esok nak story pasal benda ni kat yana :) dingdong!
kih!kih!kih!




nota kecik : nyesal x ambk gambar tadi...
cuma sempat cakap HI! jer... sbb dia nampak in rush...
nota kecik : ada masalah bunyi ar hari ni...

No comments: