Monday, March 1, 2010

training...

salam....
dalam mood exam :p
tired and stress....


ptg tadi, aku ke sekolah untuk pmilihan wakil sekolah dalam netball for under 18.waahhh!!! dah main untk under 18 la plak... malang sekali, tahun ni cuma akn ada satu pasukan iaitu under 18, under 15 xde coz sebab2 yg ak pon x tau...
walaupun hari ini, esok dan 2 minggu yg seterusnya ak exam, ak ttp hadir hari ni coz xnak ktinggalan.. dah lama x main, nak test skill skit... last year ak x dapat main sebab tangan aku yg patah akibat dirempuh oleh GK pasukan lawan pd 2008 blum sembuh sepenuhnya.. so no netball for last year... tahun ni harap untuk aktif balik, harap untuk wakil sekolah lagi...
seperti biasa aku bermain my favorite position, GS... boleh main GA tapi x suka..letih! GS ak rasa paling relax.... dapat bola just sumbat masuk gol 2... senang jer!
semasa sesi training untk ak tlh mdapat msj dari seorang teman lama... btanyakan tntg sesuatu.
selepas mnyepikan diri for quite long time, muncul jgak lagi... ak ingat dah lupakan kawan lama kat sini.
al maklumlah, dah ada sekolah baru,kawan2 baru...yg lama ni buat apa kan??
tapi ada jgak yg still lagi memegang kukuh ngan persahabatan ni.. sentiasa contact and inform tntg prkembangan dirinya....
alhamdullilah.... sentiasa mengenang kami di sini...
oklah, rasanya sampai di sini saja post untuk hari ni, esk exam BI... harap dapat buat the best.!


p/s : exam bm ngan sej tadi susah...
waaaaaa!!!!

1 comment:

myfuzzyworld said...

Salam,

Jangan lepaskan peluang utk memenangi 4GB Kingston Data Traveler atau 250GB Maxtor External Hard Disk.

Sila layari:
http://emilayusof.com/2010/01/blog-survey/