Monday, March 29, 2010

i'm back...

i.salam...
lama betul x update blog ni... dah dekat sebulan rasanya,
xde idea lar..kalau time ada idea plop, malas nak tulis plak..
pas2 campur ngan busy dgn krja sekolh lagi....
ngan latihan netball agi..

oh!
bcakap tntg netbal ptgl smalam ngan ptg tadi ak ngan rasminya btanding...peringkat daerah Bachok, nak tau resultnya???
yeah!!! team skolah ak dpt no.3, ok lar tu,wei!
congratulations to:
SMK Kandis~ johan
SMK Dato' Perdana~ naib johan...
almost all schools performed well this time lar..
susah utk mng,, tp alhamdulillah....
sebenarnya agak frust menongeng jgak lar ak tapi nak buat macam mana dah nasib...
xper tahun depan ada agi...
bersyukurlah...

past 2 weeks, i had exams... first exam bg ak fom4..
nak tau result dio....
jeng....jeng...
hahahaha!!!
skit jah...
kimia-A
biologi-A
BM-A
PAI-A
Tassawur-A
Sejarah-A
Math-B
Fizik-48(biaso ar sek study buar)
Addmath-55( banyak doh tu!)
BI- x tau agi... hope dpt A.

ak tau keputusan ak xbrapa bagus..insyaAllah exam lain kali, ak akan cuba buat yg terbaik dan termampu! chaiyok...fighting!!!!
xder ke yg nak volunteer mgajar ak fiz ngan add math?? mmg lemah ar subjek ni...
netball... rilex ar... sometimes nasib pon memainkan peranan pntg! stop frust mnongeng( ak pon sama!) jgn salahkan GS...

No comments: