Friday, February 26, 2010

you've got style contest...

http://meandmylife1376.blogspot.com/
*penganjur*



*budak boyot bbaju unform sekolah dn manusia2 lain yg tdapat dlm gambar ni bukan fokus utama*
ak x pandai tangkap gambar...
ni gambar time jamuan akhir tahun kelas aku tahun lepas.. mesti korang tertanya-tanya siapa yg tengah main gtar 2 kan?? itulah pengetua sekolah aku.. well, dia nampak garang, tegas tapi sebenarnya seorang yg berjiwa rakyat.. semua kwn2 ak x sangka yg beliau sesporting ini... cayalah, cikgu! ckgu pon minat main gitar.. dlm usia yg agak...lanjut! tapi xper... asalkan bjiwa muda..btol x cikgu??
well, he got style!



sebenarnya aku join contest ni agak last minute jgak lar..fuhh!!! nasib baik sempat.... ok! so, hari ni ak nak bercerita skit pasal contest ni.. meh sini! dekat skit ngan nenek, cu....
contest ni dianjurkan oleh Eynda's Diary sempena apa ak pon x tau..tanyalah tuannya sendri yer! disebabkan ak rasa contest ni mudah, senang dan memandangkan ak tgh boring ni, ak join lar contest ni...x bharap untuk menang pon...tapi, kalau menang lagi bagus, Alhamdulillah....
sebenarnya, aku pon x tahu aku nak letak gambar ape.. selepas 3 hari 3 malam, ak decided untuk letak gambar kat atas 2..... walaupon ak sendiri pon x tau sebab yg munasabah kenapa ak letak gambar ni.... musykil btol! rasanya, cukup kot stakat ni, ak bercerita pasal contest ni.. harap mkn ramai yg akan join..x rugi punya!!
ok lah, kpd yg interested, bleh lar join..selagi tarikh blum tutup...
jom ramai-ramai join!!!


http://meandmylife1376.blogspot.com/



1 comment:

eynda said...

Alamak dik...tak menepati syarat yg ke5 la...kena gambar sendiri...nanti hantar link lagi sekali ye...dgn gambar sendiri tau ;-)