Tuesday, February 23, 2010

diary ke berapa ntah....

salam....
hari ni, aku letih sangat2..the whole class letih giler2 ari ni...
termasuklah some teachers...

starting from Wednesday, esok dan hari Khamis..akan diadakan sukan tahunan sekolah yg ak x minat sangat2... because everyday buat benda yg sama, perbarisan, sukan...the same things every year since ak start sekolah kat c2 4 years ago..mmmg sangt memboringkan! ak rase we should figure out something different la next years... mcm tukar sukan balapan ni kpd permainan berpasukan mcm netball, football, hockey.....x kisah lar ape pon..
perkara g paling memboringkan dan memenatkan ak ialah perbarisan....
kena bdiri tengah panas 2 selama 2 jam...siapa nak,kan??? dah la skrang ni cuaca tinggi...boleh pengsan ak dibuatnya..walaupun x pernah join perbarisan, teman2 ak selalu crita tentang kisah penyesalan mereka take part dlm prbarisan every year....
so, this year i taught nak masuk lar prbarisan ni tapi semalam saje ak join perbarisan rumah sukan,,,masyaAllah, letih sangat!!! ak give up.... tadi time raptai kedua, ak x join..ak join kumpulan yg x masuk perbarisan...no wonder why susah sangat nak cari orang untuk masuk perbarisan,, kalau kakak2 abg2 dtg kelas kiteorg cari sesape untk perbarisan, semua org silent jer, buat muka innocent jer...hahhahaaha!!
x kisah lar dipanggil pmalas ker, x berdisiplin..yg penting ak x nak masuk perbarisan!!! full stop! jgn cari ak lagi... ak dah serik time raptai smalam.....
dah serik...
dah serik...


p/s: minggu ni busy..
exam start next week, two weeks..
then holiday...

p/s: ape lar sukan buat time nak dekat exam.... kacau jadinya study aku!!

No comments: