Wednesday, January 6, 2010

esk cuti...

salam....
setelah agak lama x mgupdate blog ni, akhirnya ak update jgak... sometimes kita terpaksa buat something yg kita x nak, tapi kita mesti, harus,wajib buat jgak... simple example : sekolah... jujur, masih malas mahu ke sekolah...tapi gagahkan jugak kaki mlangkah, kuatkan tangan menulis dan mencatat, yg paling penting..cekalkan jiwa dan ikhlaskan hati...semoga prasaan malas ni cepat2 hilng...
saat ini baru habis makan nasi ayam yg dibelanja oleh ustazah naimah untk anakanak arab je la..yum!yum!..bestnya!!!
lately, ak mmg aktif facebook lar..friendster,myspace..dah kureng.. maybe sbb kwn2ak ramai yg dah punya facebook jadi ak lebih senang berkomunikasi mlalui facebook.even my mum has one... tapi xlah pakar sangat bermuka buku ni..yg asas jer la yg aku tau..paling ak minat tntg facebook ni ialah dia punya kuiz la..mmg ada banyak kuiz la beribu2...boleh ambk kuiz sampai pngsan! hahahaha :) tapi xlah terlalu taksub ngan kuiz ni..sekadar suka2 shj.. xprnah percaya pon sebenarnya....
since, i get nothing to do today n almost every day...ak just spent my time dengan tido yg cukup...
ok lah, ak kena out dulu..nanti aku post agi..insyaAllah..

salam.....

No comments: