Friday, December 25, 2009

sorry!

salam....
sebenarnya hari ni aku sepatutnya menghadiri satu perjumpaan bdk2 fom 3A1 kat melody beach,kat bachok...tp aku x blh nk hadir coz ak nk g kat lain..kat mana 2, aku x nak cerita tapi yg pasti aku mmg xblh nak pergi kat prjumpaan 2...
kepada teman2 aku,, sorry!!! lain kali kita jumpa lagi ok...actually,, aku dah ckp kt na yg ak xleh pergi kt c2 tapi ak x tau la na pergi x....
pada 31/12/09 ni aku n teman2 kena hadir ke sekolah untk ambik buku2 teks..... 2 jer la,,,
ok lah ak pon xde benda nak cakap.. ni jer yg ade dlm kpala otak aku skunk ni,,,
lain kali aku post lagi....

No comments: