Tuesday, December 15, 2009

salam 1 Malaysia....
knp ngan ak ni???
i don't know...
lantak ar :)

lately,, ramai kawan2 ak y msj ak, tanya samada ak ok ke x? n i said yup! i'm doing fine n great walaupun a little bit boring laaa... ak x tau mengapa n kenapa mereka2 itu bertanya mcm 2. ak nampk x sihat ker? ak sihat]]] bertambah sihat ade lar! hahahaha..
oh ya! time ak pergi exam ari 2 ak jumpa ngan ilya, kwn lama ak mase kecik2 dulu! she's doing well in that exam. i think so coz die nmpk cool jer.. ak jer kot yg x blh jwb exam ari 2.waaaaaa.. 2 lar,, org suroh study malas.hmmm.Lantak lar! past is past, lebih baik ak pikir pasal my future!
hmmm.. sedar x sedar,, dah nak masuk thn 2010 plak..rase syg plak nak tinggalkan tahun yg penuh makna ni ;) tp life must go on...
result???? jgn tanya ak..takut sangat!!!! lebih kurang seminggu ag...hmmm.berdebarnya tubuhku!!!! doakan yg terbaik utk ak yer! ak dah buat y terbaik tp anything can happen, right? insyaAllah..... i dont want to disappoint everyone who've been supporting me all this while.. kalu ak boleh meramal n mengubah sesuatu,, ak pasti, pasti ak akan make sure i'll get the best..sayang,,, ak x boleh..i'm not the God.. cume seorang manusia...
ok lah since i get nothing to say...
bye....
don't let the music stop!!

No comments: