Saturday, December 12, 2009

rindu korang giler2!!!!!

seputih kertas sesuci hati,
aku coretkan kenangan terindah buat teman-teman tersayang,
korang selalu dalam ingatan....

salam..
disebabkan oleh several unexpected incidents ak x dapat nak online, update blog n nak buat benda2 lain..sorry la yer!!!! kepada several teman2 ak yg mmg selalu view blog ak seperti seekor monyet yg bmula ngan huruf keramat "K", mintak maaf la coz x reply msj ko yer! ak tgh kopak kredit ni..al maklumlah bile x g sklh ni umi ak bukannye bg duit pon...tapi kalu ko rase kaya sangat nk sedekah kat ak,,ak terima seadanyer...
sepanjg cuti sekolah ni ak telah dilanda satu penyakit iaitu tido n makan terlebih..disebabkan sindrom ini berat sy tlh naik dgn mendadaknyer..rapid increase. tapi ak aka cuba utk kurangkn berat ak ni sbelum hari ambk result ni sbb ak x nk lar kwn2 ak jeolus ngan my new look ni...
p/s : satu umah tgh diet skunk ni..ni sume kerja umi ak la ni..hahahaha...
ohhh..sebelum ak lupa,,pada ntah biler tarikh ari 2 kelas ak tlh mgadakan party 30 malam berturut2 kat melody beach@ paham2 sendiri lar... the picnic sngt2 seronok! walaupon ak terpaksa balik awl kerana mgalami sakit perot yg teramat2 la sangat ak still ag rasa keseronokan nyer...walaupon picnic kiteorg ari 2 tlh mgalami sedikit gangua especially bile ad mamat giler mane ntah spoil kiteorg punye hari bersejarah 2...
then, pd hari isnin 14/12/09, ak akan menduduki exam mara kat mrsm pc..wish me luck!!! sebenarnye kalu ikutkan ak seharusnye exam pd 8hb ari 2 tp bile ak check kat sane rupa2nye ak exam ari isnin ni... dengar crite soalan die senang jer..betol????
okay lah ak terpaksa mengundurkan diri dulu sebab ada seekor mamalia yg telah tersesat dr zoo kuala krai telah mengamuk... wwaaaaaaa..
LARI SELAMATKAN DIRI!!!


salammmm....

No comments: