Tuesday, December 22, 2009

PMR : result esok!

angah dan aku...

salam,,,
esk ialah hari yg penting buat kami adikberadik... iaitu result PMR. bukan penting untuk kiteorg jer tapi untuk semua budak PMR/2009.....
tahun ni ak ngan angah anbik PMR sekali, of course lah ak sangat2 takut kalau ak x bleh result yg baik..malu kat adik la wei!!! tapi InsyaAllah....
ak telah munasabah diri semalam sampai menangis-nangis..cuba untuk yakinkan diri ak yg ak boleh!!! dah berdoa,,, dan hari ni telah berbincang serba sedikit dgn teman2 tentang esok....
cuba untuk menyakinkan diri ak ngan semua benda2 yg positif,, banyakkan bersabar......
esok,, majlis ambik result ni akan diadakan kat Dewan Besar SMK Bachok... sangat2 takut!!! mesti akan ada insiden sebak punyelah esok! aku? dah mmg konfim yg ak akn nangis...
umi ak x dapat nak temankan aku sebab die terpaksa pergi temankan angah ambk result kat
sekolah angah kat MRSM Kuala Krai.... tapi xper ak dah bersedia untuk pergi sorang2, lagipon bukan ak sorang jer yg datang sorang..dah chat ngan kimie n na, diorg pon datang sendiri gak.. actually, umi suruh papa yg pergi temankan aku ambik result esok, tapi ak x nak lar... x suke kalu org lelaki yg temankan ak, banyak songeh..hmmm, lagipon ak x rapat sangat ngan papa mcm ak rapat ngan umi... biarlah, dapatlah ak belajar berdikari sikit.....ok..

kalu ak dapat straight a's esok syukur Alhamdulilah,,
tapi kalu ak x dapat straight a's esk x bermaksud ak bodoh, kan????
InsyaAllah..

No comments: