Monday, December 14, 2009

my new look...
rupe blog ak yg baru ini better dr yg dulu?
how???
please say YES!!!
hahaha...

pagi tadi ak telah ke mrsm pc utk exam kemasukan ke fom4..soalan die..Ya Allah! susah betoll,,rasa mcm nak nangis jer especially paper math..rase mcm separuh nyawa jawab soalan math 2.. mcm boleh dgr otak budak sebelah ak 2 mengira..hahaha.Serious ni! die nmpak bersungguh2 sangat.
ak rase seronok sangat menulis...i really enjoy this activity especially blogging! at last i found something that i love to do most...dan ak memang telah dilanda demam menulis sejak ak mula buat blog ini.. ak rase it is a benefical hobby, right? melalui tulisan ak dapat luahkan ape y ak rase about my environment, the people around me yg kadang2 buat ak menyampah!
teman-teman saya yg ak rindu sangat2!!!!!
sejak barbeque kat pantai ari 2,,dah lama ak x jumpa korang..wwaaaa! i really miss that time la...masih ingat lagi masa kite makan ayam bakar kat tepi pantai 2.we own the beach that day]]] walaubgaimanapon, ade gak antara kiteorg yg x dapat dtg mcm tema, pg, apih, farihin ( antara yg ak ingat) n mungkin ade beberapa org lagi yg ak x ingat...oh! lupa mat azat... tapi diorang x dtg pon bersebab. antara alasan ; kena ikut mak pergi rumah sedara lar, takut lar coz musim hujan, rumah jauh la n mcm2 alasan lagi..tapi alasan yg paling x munasabah dtg drp mat azat
"ak x boleh ikut la coz ak dk kat KL ni" tapi pagi hari y same ak jumpa die pergi beli nasi siap pakai kain pelekat ag.hahhahahah.KANTOI.
selain itu, ade jgak yg terpaksa dijempot kat umah br reti dtg iaitu si budak peja! dah la dtg ngan x mandi.Eeeeeeee!!! geli tapi sweet la jgak! hari ni peja exam mara sekali ngan ak... die buat bodo jer jumpa ak nasib baek ak tegur ngan x malunyer...ape lar!

i really hope yg kite sume akan jumpe ag. sekurang2nye once before hari ambk result! please!please!please! xper la...kalu masa mengizinkan kite ak sure kita akan jumpe jgak nanti....
really miss korang sume! ak still ingat ag lagi betapa kuatnyer kite bekerjasama utk back-up satu same lain especially time homework... time rehat rela x kuar rehat semata2 nak tiru homework yg x siap..rindu kelas tambahan yg sngt2 memenatkan..kelas malam y sentiasa ceria ngan lawak2 spontan dr ckgu2..hahahaha. rindu time study group yg 3/4 masenye kiteorg habiskan ngan membuka KEDAI KOPI@KELAB BUAL..

disamping rindukan teman2 yg GONG 2...ak jgak x boleh lari dari rindu kat ckgu2 kiteorg..cikgu mat, ckgu amri, ustazah naimah, ckgu wani, teacher su, ckg azalina n ramai lagi..senang criter rindu kat sume ckgu kat skolah 2...ingat lagi mase time sej betapa seram sejuknyer badan ak nak kena jwb soalan sej dr ckg azalina., ingat bile satu kelas kena cubit ngan ckg wani coz x siapkan latihan komsas,,even the brilliant's pon kena.hahahaha... ingat lagi time gelakkan kwn2 ak yg kena angkut kerusi dr satu blok ke blok yg lain sebab x dapat A utk PAI..( nasib baik ak dapat A :p)

pendek kata,,really miss the moments when we were together.just believe! we will never be APARt!

1 comment:

nzurah said...

hoho
mc long
i miss u too
muahhh!!