Saturday, November 14, 2009

all the best semua!!!







x sangka sklh dah nk sampai ke penghujung.. ak sayang sangat kat kelas ni (3a1/2009) we had went through a lot of uexpected situations together2 n i'm sure we had learnt a lot from them...sayang sekali mahu tinggalka zaman sekolah yg sweet sangat2 ni! sayang nak tinggalkan kawan2 yg mmg happening n giler2 ni, sekolah ak yang "buruk" tapi berharga ni, guru2 yg selalu marah2 manja g2... kepada teman2 sume gud luck! n ak x pernah menyesal pon kenal korang sume walupon korang ad gak buat ak sakit ati..ak terime jer....

kenangan yg xkan dilupakan...




No comments: