Wednesday, September 16, 2009

pmr + hari raye aidilfitri..

pmr..pmr n pmr again....i really hope y pmr akan tamat cepat so i can stop thinking of it, at least i can enjoy my life again!!! selain pmr,, raye pon dah dekat...so aku meyusun 20 jari tangan dan jari kaki..mintak ampon banyak2 to all yg dah terbaca blog aku ni...andai aku ade mention name korang dlm blog aku y e-class ni..dah buat korang kecik ati especially kawan2 aku y mmg happening :) walaupon kdg2 korang ni mnyakitkan ati ak jerk!!! you guys rock!!! sume2 ak nak mntak maap bnyak2, kalau ak ade hutang yg belum terbyr ag mintak tolong HALALKAN la yer???
kepada cikgu2 yg aku sayangi...mintak halalkan semua ilmu yg telah ckg curahkan kpd ak all this while n terima kasih coz selalu support ak,, selalu berusha utk mgajar aku menjadi seorang MANUSIA.maybe bukan manusia yg sempurna in everything tapi ckp untk mjadi seorang manusia yg terbaik utk diri aku sendiri..to all pernah n selalu view blog aku..tekiu2 banyk2....korang mmg supportive habis ar...ok...ermm...aku harapkan semua org akn mdoakan kejayaan ak dlm pmr ni...doakan aku dapat 9a yer!!!! rayeni jempot ar datang umah tapi bwk air n kuih sdiri yer..x der ar gurau jer..pintu umah aku sentiasa terbuka untk sume!!!! SELAMAT ARI RAYER!!! maap zahir batin....

No comments: