Wednesday, August 19, 2009

terima kasih, teman


minggu ni ak busy ckit coz almaklumlah ak kan tebgah trial PMR. pas2 ari jumaat ni ada orang nak datang umah ak...ntah buat aper ntah, ni pasal accu ak la ni..nak kawin dah pulak. susah gak ar nak kawan ni kan? kena urus 2 la, ni la...serabut ak tp the most busiest person in the family would be mum la...dia la yg arrange everything...thank god! kalau x mampos la kitaorg..bila pikir2 balik ak really hope that mum masih ag chat masa ak nak kawin nanti...bolehlah dia uruskan majlis ak plak :) apelah ak ni!!!! lambat ag laaa.... sekarang belajar dulu ye !!!
tp sebenarnya ak bukan nak cerita pasal majlis 2tp about ak punya exam la....agi ak soalannye agak senang jugak la :p tapi ak x tau ar boleh dapat 9a ke x utk exam ni but i really hope that i can score well and sucess with flying colours in this exam walaupon ini hanyala trial aje...insyaAllah...doakan ak ye semua! hari ni paper math n sej....math???no kumen, ok? ak ni mmg lemah ar alau nak mengira2 ni...kalau ikutkan hati ak malas nak ambk math ni..geramnye ak!!! tapi ak kira bertuah gak coz dalam dewan 2 ak dok kat tepi budak yg dapat highest marks 4 math! name die hafiz..baik budaknya....selalu tolong ak tp kadang2 die pon tolong gelakkan ak sekali..tp ak tau sebenarnya dia bak....dia banyak tolong ak utk jawab exam ni n sometimes dia ade gak tolong a ngan homeworks ak...maklumla ak kan pemalas :p. terima kasih coz tolong ak selama ni!!! i really appreciate it la... sebenarnya ramai yg tolong ak dalam exam kali ni...terima kasih semua, sayang korang sangat2!!!! x tau ape ak akan awab kalau korang x de....YANA, FIDA, SARAH, SERAH, FDA n all yang banyak bantu ak selama ni.....tp sebernya kitaorg dah buat perjanjian...kitaorang akan saling membantu berdasarkan kelebihan masing2..kalau kita bijak sej...kita konsi sesama kita...sama gak ngan subjek lain.. tapi bagi ak semua ni x dapat dilaksanakan kalau mmg bertepuk sebelah tangan jer. kita dh sama2 kerja keras untuk melihat pencapaian terbak kita n aku harap kita aka berjaya. ak percaya that one day we will make to the top, berkat usaha dan doa kita...insyaAllah...amin!! ape2 pon ak nak ucapkan jutaan terima kasih kepada teman2 yg banyak bantu ak...terimas banyak2.....x tau nak balas nga ape..cuma ak doaka yg korang terus berjaya...thanks semua especially hafiz coz he is the most helpful person i have ever met....dia dah la dok kat tepi ak dalam kelas, dlm exam pon dok kat tepi ak gak....rezeki ak kot..dakan ak dapat 9a ye sume!!!!

No comments: