Sunday, August 30, 2009

aku yang suka koyar...

hahaha! yup...itulah hakikat yg sebenarnya..aku ni suka dreaming about the future...ntah ar. aku pon x tau kenapa aku suka koyar...time cikgu mgajar kat kelas, ak koyar...nak g mandi, makan nak g sklh sempat ag aku koyar...is it a hobby or a habit??? ape yang aku koyarkan? (ade ke perkataan ni, ahhh lantak ar!) banyak!!!!berjuta2.... aku suka koyar about...
  • aku nak cari boyfriend yg ala-ala korea ckit ( chinese look) so hensem! tapi masalahnya boyfriend yg muka melayu pon ak x der..apa daaa!
  • selalu koyar yg satu hari nanti aku nak jadi wanita yg berkerjaya....n of course KaYa! tapi hakikatnya aku pmr pon x lepas ag
  • aku selalu dreaming to be a superstar like hannah montana. walaupon suara macam katak pon...tetap jgk ada angan2 cam2... suara aku satu dalam 10000000000000000000!
  • nak sangat yunho from tvxq jadi bf aku...kiteorg mesti jadi sweet couple kan???jgn jeles..tapi dia dah ade girlfriend..melepas aku!
  • selalu imagine yg aku ni perdana menteri malaysia yg ke 15...waaahhhh!!! bestnya...alamaknya hancus la negara ni...
  • angan2 nak join group2 dr korea...x kisah ar tvxq, super junior, shinee, big bang, or whatever ag....wonder girls maybe? lol ( aku x cukup seksi kot) most of the groups that i mentioned earlier merupakan group yg singing at the same they also dancing..aku boleh ke? dah la suara mcm.....mnari pon x reti..mau semput gak aku!

1 comment:

wanii;akpz said...

ehhheeee..
kita same laa..