Sunday, June 28, 2009

Life is so boring....

:( so bowing.... ape lar ak nie....ntah ar mmg bowing pon.....tambah ag ngan ak demam so tired...but whatever happens life must go on right,????? no matter sometimes kite x expect pon benda 2 untk jadi...cam situasi skrg nie ar...of course la ak x nak demam tp dah ak nak demam nak buat camne ag kan???pas 2 this week gak ar kereta umi mcm nak rosak gi2....ntah ar kenapa maybe coz gear kot coz ak rase keta 2 ada problem ngan gear die...sape suroh x tukar gear kan....ememememmmm....tp actually ak KESIAN gak kat umi coz umi terpakasa susah2 baiki keta 2 tp ak x kisah coz ak dapat benefit gak drp keta yg rosak ni.....biase ar umi kena atar ak g sklh awal...kan baik ni???? sebenarnya this problem tlh sedikit sebanyak mpercepatkan proses umi untuk beli keta baru..yea!!!!!!!!! dapat kereta baru.....yeyeaaaa!!!!!! dah tempah dah pon just tunggu untk sampai. kereta ape???nyah ak pom kurang pasti sebenarnye...ntah suzuki ape ntah...yg pasti nye suzuki...all the people out there yg banyak ape ak tulis nie doakan keta ak 2 cepat sampai erk..sorry....sorry bukan keta ak keta umi ak....tp kalau keta umi ak pon kirannya keta ak gak ar....ak lebih happy kalau umi bagi keta 2 kat ak.... mesti special punya tp ak x main ar suzuki ni ak mesti JAGUAR ke BMW ke baru ade kelas,beb????wowwww..bestnya!!!!

No comments: