Sunday, January 11, 2015

Hi :)

If you are wondering kenapa lah blog ni bersawang macam apa, one of the reasons is beause I have a new blog.

New blog: helloliyana.blogspot.com


Saturday, March 29, 2014

Gila

Serius, aku penat dah,

Sikit sikit nak aim aku, sikit sikit nak salahkan aku. Memang dalam mimpi mimpi kau, watak aku ni memang selalu yang jahat jahat, yang bunuh impian kau, yang curi laki kau, yang culik anak anak kau, yang bakar rumah kau eh?

Sebab cara kau aim aku macam aku berdosa gila.

Kesian. Maybe hidup kau terlampau boring sampai kau kena aim hidup orang lain untuk dimusnahkan beramai ramai.

Satu jer sebelum kau nak cakap apa apa. Aku nak tanya satu ; kau tu layak ke nak cakap pasal aku?

Bercakap renung pasal diri sendiri, mungkin lebih afdal?